Tablinum Tijmes - Binnen- en Buitenruimte
13982
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13982,bridge-core-2.4.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Binnen- en Buitenruimte

Binnenruimte & Buitenruimte

Zorgvuldig uitgezochte elementen worden samengebracht tot één bijzonder design.

Jan Tijmes van het ontwerpbureau Tijmes Tuinidee begon in 1990 met het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

Het bedrijf heet nu Tablinum Tijmes BV. Het werk is inmiddels uitgegroeid van tuinarchitectuur en aanleg van tuinen, tot het ontwerpen van huizen,schuren en serres. Tevens ontwerpen wij gebruiksvoorwerpen, zoals meubels, lampen en ramen van gekleurd gesmolten glas.

 

Voor elk ontwerp geldt dat het moet passen bij de persoon en bij de omgeving. Wij streven naar harmonie.

 

Verschillende mogelijkheden zijn te onderzoeken. Het gaat om de persoonlijke keus. Voelt iemand zich thuis bij strak of stijlvol of ligt de voorkeur bij een minder gecultiveerd lijnenspel.

 

Jan Tijmes nodigt mensen uit om zelf mee te denken om los te komen uit je vaste denkpatroon en in “beelddenken” de verschillende nieuwe mogelijkheden te voelen om tot nieuwe ideeën en creatieve oplossingen te komen. Het is bijzonder om meegenomen te worden naar een ruimte die nog niet bestaat en om te ervaren of dit bij jou en je leefomgeving en/of werkplek past. Je weet precies wanneer het klopt of niet.

 

Omdat de natuur de grootste inspiratiebron is, ontstonden er geleidelijk aan steeds meer organische vormen, zowel voor binnen als buiten ruimtes. Voor het ontwerpen van woningen en/of tuinen wordt hetzelfde “ruimte gevoel” gebruikt.